zo ma di wo do vr za
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Update!!

Update!! vanuit Hoofdbestuur:

En weer is er bijna een maand om. Een maand welke normaal gesproken in het teken staat van de eerste toertochten en maai-evenementen. Helaas, het mag niet zo zijn dit jaar. Het virus heeft ons nog steeds in zijn greep en een eind lijkt nog niet in zicht. Wel komen er versoepelingen van de ons opgelegde regels om verspreiding tegen te gaan. Zo bleek ook afgelopen dinsdag tijdens de persconferentie van onze minister-president. We mogen per juni met meer mensen bij elkaar komen, we kunnen weer naar de kapper en zelfs straks weer uit eten. Evenementen zoals jullie/wij die als OTMV organiseren mogen nog steeds niet. Deze staan zelfs niet, met een mogelijke datum van wanneer dit wel weer mag, gemeld op het bijgevoegde overzicht van de overheid. En hier houden wij ons aan. In ieder geval tot 1 september geen OTMV evenementen, hoe klein ook. Daarna is het wederom afhankelijk van de overheid. Het lijkt heel makkelijk, een toertocht organiseren, immers we rijden op 1,5meter of een maai-evenement waar gemaaid wordt op ruim 1,5meter ( en als het goed is de afstand steeds groter wordt ), maar de inschrijving, de pauzes, het publiek? Daar moet gehandhaafd worden, boetes zijn voor organisatoren.

Het is niet anders en gezondheid van ons allen is belangrijker dan ten koste van alles een evenement door te laten gaan. Het is vervelend en teleurstellend voor alle oldtimerliefhebbers in het land, maar er is niet een andere keus. Een telefoonronde langs enkele verenigingen leert ons dat men er daar net zo mee omgaat als wij doen.

 Zoals het er nu voor staat zal ook de ALV gepland op 5 september a.s. niet doorgaan. Het definitieve antwoord volgt in Pionier nummer 4 ( juli-2020 ).